PITTA NEW YORK

PITTA NEW YORK Hungry is everything!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 675 beoordelingen
16 jan 2022 om 19:58 Kapsalon besteld met mayonaise zonder ui, krijg 1 zonder mayonaise en met ui. Ook als dessert chocomousse besteld, kreeg in de plaats tiramisu en deze was volledig bevroren. + 90 min wachttijd
6 jan 2022 om 15:28 Grote pitta besteld, broodje lekker krokant en vlees zeer goed, ook geen klachten achteraf. Conclusie: volgende pitta die ik bestel zal terug hier zijn, een aanrader!
3 jan 2022 om 20:20 17;20 besteld via website 19:40 ontvangen. Spreekt voor zich denk ik da we niet tevreden waren
27 dec 2021 om 22:07 Wij hebben via Take Away een bestelling gedaan voor 4 personen. Alleen toen we onze bestelling gingen afhalen was ALLES VERKEERD, en dit voor 37,50 betaald te hebben… We vroegen lookbrood, daar zat feta op???op mijn kipgril zat geen feta, daar dus…
19 dec 2021 om 9:00 Het eten was lekker. Wel is het jammer dat er twee maal de verkeerde saus werd gebruikt.
13 dec 2021 om 19:33 Jammer dat we anderhalf uur hebben moeten wachten (er stond 50 min op na bestelling) en dat het eten dan ook nog koud was...
26 nov 2021 om 21:10 Had om 18u15 bestelling geplaatst voor levering om 19u. Eten maar gekrege om 20u! Telefonisch niet te bereiken en via take away waren ze ineens gesloten. Slechte service. Pita was wel lekker & goe gevuld. Patotos heel weinig voor 4 euro.
15 nov 2021 om 9:53 De levertijd liep uit tot een half uur na de gevraagde datum. Ook de annulering van de pizza margeritha kon niet meer verrekend worden niettegenstaande er een bon van 9 € beloofd was (en niet gekregen).
12 nov 2021 om 20:12 Niet juist wat ik heb besteld. Bijna goed als niks van frietjes
5 nov 2021 om 19:43 Eten koud toegekomen... frietjes zo vettig as iets en wak geworden .. totaal niet lekker kindjes niet blij.. dan zij er vele betere pita zaken in hamme